Per Christensen bliver ny administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Orbicon, hvor han afløser den tidligere administrerende direktør Jesper Nybo Andersen, som har valgt at gå på pension.

Det oplyser Orbicon i en pressemeddelelse.

Per Christensen får første arbejdsdag den 1. september og kommer senest fra en stilling som executive director i Rambøll, hvor han også var en del af direktionen i Rambøll Danmark.

Oprindeligt er han uddannet ingeniør og gennem næsten 20 år har han varetaget lederstillinger i virksomheder som Cowi, Grontmij og Alectia. Sideløbende hermed har han løbende uddannet sig inden for ledelse og forhandling.

Jeg er meget stolt over at blive en del af en over 150 år gammel organisation. Jeg ved, det er stor opgave at skulle bringe en innovativ virksomhed, som Orbicon, videre, men det er en opgave jeg ser meget frem til. Det bliver en udfordring, hvor jeg får mulighed for at bringe al min erfaring og viden i spil”, siger Per Christensen.

Afgående direktør Jesper Nybo Andersen vil stå til rådighed for Orbicon i en overgangsperiode for at sikre den bedste mulige overlevering til den nye administrerende direktør.

“Jesper Nybo Andersen har gennem sine 16 år i Orbicon og sine 32 år i Hedeselskabet været omdrejningspunktet for udviklingen af Orbicon. Gennem innovativt lederskab og stor personlighed har han stået i spidsen for at udvikle Orbicon helt fra begyndelsen, hvor selskabet blev udskilt fra Hedeselskabet i 2006, til i dag hvor Orbicon er en toneangivende spiller i rådgivningsbranchen med opgaver i hele Nordeuropa”, udtaler bestyrelsesformand Lars Johansson.

Kilde: Energy Supply